Trainingsschema

KW-Cup kalender

KW-Cup reglement

In- en Uitschrijven van KW-Cups

Dit seizoen is er een serieus andere aanpak wat betreft het in- uitschrijven voor KW-Cups, je dient zelf je deelname te beheren via toernooi.nl. Er zal dus geen gebruik meer gemaakt worden van inschrijvingen via Exel door de clubs. Door dit nieuwe systeem kunnen we fouten in geboortedatum en vbl lidnrs vermijden over de verschillende jeugdtornooien in het jaar. Er zal steeds een bevestiging van inschrijving door dit systeem worden doorgemaild. Je kan ook steeds zien wie er al ingeschreven is voor deze KW-cup, dat maakt het makkelijk om af te spreken met mekaar.

Hoe je inschrijft wijst een beetje zichzelf uit, en een aantal onder jullie hebben dit al eens gedaan. Maar toch een kleine handleiding hier.

In onderstaande tabel staan alle KW-cups, met de link om in te schrijven of je inschrijving te wijzigen, en de lijst van A-spelers. Check deze lijst voor je je inschrijft! Maar gezien deze lijst pas wordt opgemaakt als de vorige KW is afgelopen zou het kunnen dat deze te laat komt.

Van zodra we deze van de organisatie binnenkrijgen, zal deze aan onderstaande tabel worden toegevoegd.

Wat net als vroeger belangrijk blijft:

• Schrijf je in voor de juiste leeftijd:
       U 9   =  2011 – 2012
       U 11  = 2009 – 2010
       U 13 = 2007 – 2008
       U 15 = 2005 – 2006
       U 19 = 2001 – 2004
  • Zorg dat je inschrijft in de correcte categorie (A of B)! Zie de lijsten A-Spelers: Meisjes Jongens.
  • Controlleer je gegevens als die van je dubbelpartner (indien van toepassing).
  • De uiterste inschrijfdatum staat op "Organisatie" tab van de betreffende KW-cup. Uitschrijven "zonder medisch attest" dien je dus te doen voor deze datum.
Datum KW-Cup Link Starturen Coaching
07/10/2018 Waregem Inschrijven Starturen Ilse
20/10/2018 Zwevegem Inschrijven Starturen Geert
27/10/2018 Leffinge Inschrijven Starturen Dominique
11/11/2018 Eernegem Inschrijven Starturen IEDEREEN
24/11/2018 Oostrozebeke Inschrijven Starturen Christoph
28/12/2018 Gullegem Inschrijven   Inge
12/01/2019 Deerlijk     Geert
20/01/2019 Izegem     Inge
26/01/2019 Ieper     Sofie & Ilse (?)
09/02/2019 PK jeugd     Ine & Joke
10/02/2019 PK jeugd     Noël
16/02/2019 Bavikhove     NIEMAND
10/03/2019 Damme     Noël
13/04/2019 Brugge     Ine & Joke
27/04/2019 Torhout     Christoph
05/05/2019 Masters     Dominique

Wat zijn KW-cups?

Dit is een competitievorm voor de allerjongsten, ingedeeld in leeftijd- en competentiecategorieën, ingericht door de WVBF in de provincie West-Vlaanderen. Een aantal badmintonclubs doen mee aan deze competitievorm, waaronder BC-Sportif vzw. Onze eigenste KW-cup vindt plaats in de maand november. De KW-cup verantwoordelijke is je aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen (kw-cup@bc-sportif.be).

Er is voor elke leeftijdscategorie een B en een A klasse. De trainers beslissen wie klaar is om aan deze competitievorm deel te nemen. Let wel, ook al is het "maar" voor de jeugd, het is en blijft officiële competitie. Dit betekent, eens je voor een KW-cup bent ingeschreven, wordt je er verwacht. Verontschuldiging is dan enkel nog geldig mits voorlegging van een geldig doktersattest. Zonder geldig doktersattest wordt je door de WVBF geschorst voor een bepaalde termijn, daar heeft BC-Sportif vzw niks mee te maken. Breng zo snel mogelijk je trainer op de hoogte, als er zich een probleem voordoet. Gewonnen bekers op KW-cups horen toe aan de individuele speler. Vervoer van en naar de KW-cups, valt zelf te regelen. De club organiseert geen collectief vervoer, maar we moedigen dit wel aan! Spreek met elkaar af om samen te rijden. Er zijn momenteel 13 KW-cups, wie ze allemaal speelt zal een flink aantal kilometers afleggen. Zeker daar sommige KW-cups best een eindje rijden zijn. Je dient zelf te zorgen voor (gehomologeerde, plastic) shuttles, en eventueel een lunchpakket.

Je draagt uiteraard een clubshirt.

De KW-cup kalender is hierboven te vinden, de site van de WVBF, en wordt uitgedeeld aan alle jeugdleden aan het begin van het seizoen. Alle info bij de KW-cup verantwondelijke (kw-cup@bc-sportif.be) en de trainers.