Nuttige links, die al eens van pas kunnen komen:

Een online badmintonmagazine, reilen en zeilen over alle internationale tornooien, de Super Series, Grand Prix, enzovoort: Badzine.net

Een site met veel info over ongeveer alle aspecten van het badminton: Badminton-coach.

Voor wie zelf wat filmpjes wil bekijken en wat wil trainen of iets nieuw wil proberen: BadmintonConnect.

Weet echter dat internet er vol van staat,  maar de twee bovenstaande zijn kwalitatieve filmpjes, gemaakt door ervaren coaches, trainers en spelers.

Voor wie internationale topwedstrijden wil bekijken: BWF Badminton Channel. Sommige wedstrijden worden zelfs live uitgezonden, de rest zit in hun archief.

De Vlaamse Badminton Recreanten hebben ook een website, alwaar je de kalender van de recreantentornooien kan terug vinden.

Op zoek naar je VBL-nr of huidig klassement ? Dit vind je op deze link. Gewoon je naam intikken, en op OK klikken. Om je klassement te weten, klik je dan gewoon op je naam.

Happy watching !